Byggår: 1939 
Stadsdel: Midsommarkransen
Antal lägenheter: 69
Våningar: 4
Hiss: Ja
Uppvärmning: Fjärrvärme, ingår i månadsavgiften.Renoveringar
Gjorda renoveringar: 2012-2013 genomfördes en totalrenovering av fastigheten:Stambyte av V/A-stammar och el-stammar skedde. Nya tätskikt och ytskikt i badrummen. Fönster, takbeläggning och balkonger renoverades. Trapphus renoverades och säkerhetsdörrar installerades.Ventilationssystemet renoverades och OVK-besiktning genomfördes.Tvättstugor renoverades. Husgrunden dränerades och fasadbeläggningen renoverades.

 

TV & Internet
Internet: 200 Mbit ingår i månadsavgiften. Kan uppgraderas till 1000 Mbit för 99/kr mån. Leverantör: Stockholms Stadsnät
Kabel-TV. 16 Kanaler via Sappa ingår i månadsavgiften. 

 

Faciliteter 

Föreningen har en gästlägenhet belägen i källaren till Midsommarparken 5B. Lägenheten är utrustad med två sängar (plats för totalt 3 personer), bord med fyra stolar, trinettkök, kyl/frys och badrum med dusch. Lägenheten kan hyras max tre nätter i följd till en kostnad om 200 kr/natt.

Föreningen har även en relaxavdelning med gym och bastu, duschar, toalett och avhängningsmöjligheter. Relaxavdelningen är belägen i källaren till Midsommarparken 5B. Här gäller drop-in dagligen mellan kl 07.00-22.00. Att utnyttja relaxen är gratis.

I föreningen finns också två fräscha tvättstugor, belägna i källaren till Midsommarparken 5B respektive Midsommarvägen 14. Vardera tvättstuga är utrustad med två stora tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Tvättpassen är 3 timmar långa och bokas via bokningstavla med nyckelcylinder i tvättstugan. Det är lätt att få tid i tvättstugorna, då varje lägenhet är utrustad med egen tvättmaskin.

Föreningen har 10 egna parkeringsplatser. Månadskostnaden för hyra är 550 kr/månad. Kötid för att få plats. I övrigt fri parkering i området


Övrigt 
Till varje lägenhet hör ett förråd i varierande storlek. De flesta förråd är belägna på vinden till Midsommarparken 5A och Midsommarvägen 14, med några få undantag där förråden istället återfinns i källaren till Midsommarvägen 14. I samma källare finns även ett flertal gallerförsedda förråd som kan hyras till en kostnad om ca 150 kr/månad. 

Utgång mot gården finns i varje trapphus. På gården återfinns cykelskjul och låst barnvagnsrum, samt sittmöbler och grönska.